Vores ydelser

Hos Retail Disruption arbejder vi altid ud fra vores kerneværdi om at gøre ting simple og gennemsigtige.
Vi hedder det vi laver, nemlig Retail Disruption vi tager os af komplette løsninger
og sikre derved en sammenhængende, gennemtænkt og enkelt løsning som tilgodeser dine behov og ønsker.
Vi har mange års erfaring fra retail-verdenen, både på konsulent- og kunde-siden,
og besidder som virksomhed en bred pallette af discipliner inden for E-handel.
Vi ved derfor hvad der skal til, for at løfte netop din virksomhed til det næste niveau.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?


PROJEKTLEDELSE

Tid kan være en naturlig begrænsning i en travl hverdag. Netop derfor ynder vi at agere intern udviklingsafdeling hvor vi indgår i et helt tæt samarbejde. Vi placerer os helst fysisk hos jer for at have en tæt kommunikation med de rette interessenter internt. Vi hjælper gerne med at optimerer jeres processer og sikre samtidigt at projektet holdes på sporet.

Et så tæt samarbejde giver inspiration til nye ideer og bevirker at vi bliver en del af jeres hus. Relations opbygningen og et højt kendskab til jeres virksomhed giver i sidste ende en lean proces, med færre møder og et bedre slutresultat.

IMPLEMENTERING AF ERP

Hvordan tiden bruges er selvfølgelig op til den enkelte person. Dog vil vi postulerer at man helst vil bruge den på det man er bedst til og selvsagt giver mest værdi for virksomhedens kunder. Central implementering af et ERP-system til salg og køb samt lagerstyring vil fra første dag afskaffe en masse manuelle processer og derved frigive resurser, som herefter kan bruges til fordel for kunden.

Med over 25 års erfaring inden for IT og ERP kan Retail Disruption inden for en ganske begrænset periode, implementere et ERP som ikke kun er hostet i skyen men også tilgængelig på alle devices. Fremtiden er derfor server-fri og med fuld adgang fra din smartphone.

BUSINESS INTELLIGENCE

Tempoet er højt i de fleste sunde virksomheder. Beslutninger skal tages og dette ud fra det rette beslutningsgrundlag. Det er altafgørende at kende sin virksomhed og dens statistik, ikke kun historisk set, men også netop i det øjeblik hvor beslutningen skal tages.

Et korrekt implementeret ERP-system i virksomheden, giver adgang til 1 sekund gammelt data på alle tider af døgnet. Det er uanede muligheder for nøgletal, men som eksempel kunne salgstal, finans og budget opfølgning samt lagerstatus være ganske interessant at kigge på dagligt. Alt data er gjort let tilgængeligt og kan præsenteres enkelt, friskt og overskueligt i rapporter eller på dashboards.

E-HANDELS  PLATFORM

I takt med det stadig stødt stigende digitale marked, ændre dine kunders forbrugsvaner sig også. En given kunde er ikke længere loyal overfor et enkelt brand, men indsamler derimod den fornødne viden inden de kommer i butikken. De har allerede læst om produktets funktionalitet, ved hvordan andre brugere har ratet det og vigtigst, så kender de allerede prisen.

Hos Retail Disruption ved vi hvor vigtig den digitale tilstedeværelse er og arbejder derfor målrettet med alle kundens berøringspunkter. Det handler kort sagt om at være der hvor kunden er. Igennem data opsamling kender vi kunden og kan derfor præsentere relevante produkter for denne, på egne sider såvel som 3. parts. Kommunikationen skal være personlig og tilpasset det enkelte individ. Overordnet forventes der en samlet oplevelse hvor kanaler smelter sammen og hvor kunden føler sig taget i hånden under og efter købet – den enkelte person skal i allerhøjeste grad være i fokus.

INTEGRATION

En tæt dialog med eksempelvis jeres produktleverandører, samt de transportører der sørger for at produktet finder vej til kunden, er vigtig. Endnu vigtigere er det at kommunikationen er præcis og automatiseret så slutkunden ikke skal vente for længe på at produktet når frem.

En transportør eller anden samarbejdspartner er blot endnu et berøringspunkt som skal tænkes ind i jeres løsning. Mange leverandører har allerede en intern platform, mens andre ikke helt er nået dertil endnu. Lige meget hvilke setup din leverandør har, finder vi den bedste løsning for at automatisere kommunikationen mellem jer. Vi har stor erfaring med at integrere data mellem systemer og har desuden mulighed for at opsætte en portal hvor den givende leverandør kan tilgå den ønskede data. Fokus er i sidste ende blot at sikre at alle systemer snakker sammen så dataene kan bevæge sig automatisk.

KONSULENTBISTAND

Når du står overfor et nyt projekt eller måske allerede er i gang med et, kan det nogle gange være rart med sparring. Måske der allerede findes nogle derude der har prøvet det samme. Netop de oplevelser og erfaringer kan sammen med dit projekt være guld værd.

Udover at have en god undskyldning for at drikke en kop kaffe, så har vi hos Retail Disruption en del at kunne byde ind med når det kommer til retail. Hvad enten det har været på konsulent- eller kunde-siden, har vi arbejdet med en lang række discipliner og vil med glæde træde ind som konsulenter i en kortere eller længere tid i et givent projekt. Vi leverer sparring, undervisning og peger jeg gerne i retningen af mulige leverandører hvis vi ikke selv besidder netop det du mangler.